Nyheter:

Online

24 gäster, 0 användare

Nya foruminlägg.

Sidor: 1 [2] 3 4 ... 6

hungarofront

Säsongens fjärde deltävling har avgjorts på Hungaroring. Vi har därmed passerat halva säsongen nu då vi har tre deltävlingar kvar att se fram emot. Vi hade 17 bilar på gridden och kvalet till första heatet vann Bo Dilton i Team Lund University. Han var även snabbast över mållinjen i heat 1 och vann över Nicklas Petersson i Team Speedzone på andra plats och Öjvind Andersen i Team West Racing Norway på tredje plats.

I andra heatets superpole var det Calle Trainor i X-Team Racing som var snabbast. Marginalen till tvåan, Bo Dilton, var endast 4 tusendelar. Calle vann också heatet före Bo och på tredje plats kom Bertil Wallén i Team Flat Out Racing.

Totalsegrare efter båda heaten är Bo Dilton. Andra plats delas av Bertil Wallén och Öjvind Andersen. Dom har varsin tredje och fjärde plats i heaten samt varsin tredje och femte plats i kvalen. På tredje plats kom Calle Trainor.

Resultat och statistik redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Nästa race kommer att avgöras 2018-11-14 på Zandvoort GP. Träningsservern är igång. Lösenordet till servern kommer att ändras inom kort. När detta sker skickar vi ut ett mail till alla som är anmälda till säsongen.

Share on Facebook!Share on Twitter!RedditDigg this story!Del.icio.usStumbleUpon

motegi_front

Den tredje deltävlingen med WTCR-bilar här på Speedzone avgjordes med 17 st bilar på gridden. Det blev som båda föregående omgångarna två väldigt jämna och spännande heat. Då bilarna är väldigt likvärdiga prestandamässigt är det ofta svårt med omkörningar och banan, Motegi, gjorde det inte direkt lättare.

En förare som verkligen hittade runt på banan snabbt var Torbjörn Lindau i Team Lund University. Han vann kvalet till heat 1 och fortsatte därefter med att vinna båda heaten. I kvalet till heat 2 fick han se sig slagen av sin teamkamrat Bo Dilton som tog pole.
På första plats i heat 1 har vi alltså Torbjörn Lindau. På andra plats Bo Dilton och trea blev Öyvind Andersen i Team West Racing Norway.

Första och andra platserna i heat två togs om hand av Team Lund Universitys förare. Torbjörn återigen etta och på andra plats kom Bo. På tredje plats kom Team Speedzones förare Nicklas Petersson. Total dominans från förarna i Team Lund University med andra ord.

Totalsegrare i kväll blev Torbjörn Lindau och tvåa blev Bo Dilton. Beträffande tredjeplatsen var det en kamp mellan Nicklas Petersson och Öyvind Andersen. Båda har varsin tredje plats och fjärde plats. Men Nicklas fick en poäng för sin kvalplats i heat 1 vilket då placerar honom som kvällens totaltrea.

Resultat och statistik redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Om två veckor, 31/10, är det dags för nästa race som kommer att avgöras på Hungaroring. Träningsservern är uppe nu.
På onsdag 24/10 kör vi ett gemensamt träningspass som avslutas med ett par korta träningsrace. Starttid kl 21.00.

Share on Facebook!Share on Twitter!RedditDigg this story!Del.icio.usStumbleUpon

zolderfront

Nu har den andra deltävlingen i SZ WTCR avgjorts genom två stenhårda heat på Zolder. Vi har tidigare konstaterat att det blir väldigt jämna race med dom här bilarna och de två heaten på Zolder var inget undantag.

Kvalet till heat 1 vanns av Bo Dilton i Team Lund University som sedan fortsatte att vara snabbast i heat 1 som han vann före Calle Trainor i X Team Racing. På tredje plats slutade Öyvind Andersen i Team West Racing Norway.

I Superpole inför heat 2 var Calle Trainor snabbast. Calle kom i väg snabbast i heat 2 och höll ledningen hela vägen in i mål. På andra plats kom Torbjörn Lindau i Team Lund University och trea blev Bertil Wallén i Team Flat Out Racing. Bertil gjorde en fenomenal upphämtning efter att ha hamnat näst sist efter en incident men körde sedan upp sig till en pallplats.

Totalsegrare i kväll efter två heat är Calle Trainor. På andra plats kom Bertil Wallén och trea blev Bo Dilton.

Resultat och statistik redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Om två veckor är det dags för nästa race och vi kommer då att köra på Twin Ring Motegi Road Course. Träningsservern är igång nu.

Share on Facebook!Share on Twitter!RedditDigg this story!Del.icio.usStumbleUpon

Sachsenringfront

Nu är höstsäsongen äntligen i gång och det blev en rivstart med två väldigt spännande heat på Sachsenring.
Toppförarna från förra säsongens GTR 3-mästerskap visade att dom även behärskar denna säsongs framhjulsdrivna bilar.

Torbjörn Lindau i Team Lund University tog storslam och var snabbast på kvalet och vann därefter båda heaten. I första heatet kom teamkollegan Bo Dilton på andra plats och på tredje plats har vi Calle Trainor i X Team Racing.

I andra heatet vann Torbjörn Lindau före Calle Trainor och på tredje plats kom Bertil Wallén i Team Flatout Racing.

Totalvinnare efter kvällens två heat är med andra ord Torbjörn Lindau före Calle Trainor på andra plats. På tredje plats har vi Bertil Wallén. Bra kört alla tre och bra kört alla andra också. Vi har inte fått in några protester vilket är ett gott betyg till alla som var med och körde och glädjande för domarna som inte behövde sitta och granska incidenter i efterhand.

Resultat och statistik från kvällen redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Om två veckor är det dags för nästa deltävling som kommer att avgöras på Zolder. En träningsserver finns tillgänglig fram till racekvällen. Nu på onsdag kommer vi att köra en gemensam träning för de som är intresserade. Mer info kommer på forumet.

Share on Facebook!Share on Twitter!RedditDigg this story!Del.icio.usStumbleUpon
WTCRfront

Nu är det dags att anmäla sig till höstens säsong. Säsongen kommer starta den 19 September. Vi kommer även köra försäsongstester på onsdagar innan premiären. Mer info hittar du i forumet.

Välkomna!

Share on Facebook!Share on Twitter!RedditDigg this story!Del.icio.usStumbleUpon

imolafront

Då är finalen avgjord i Speedzone GTR 3. Kvällens startfält bjöd upp till riktigt tät racing och publiken fick se två heat med bra körning, placeringsväxlingar och depåstopps-strategier av olika slag. 

Kvällens första kval och race vanns av Torbjörn Lindau i Team Lund University. På andra plats kom Mattias Norling i Team SSR Backmarkers, endast 8 sekunder bakom vinnaren, och hack i häl på Mattias så körde Daniel Beck, SeLsis Motorsport in på en fin tredje plats.

Säsongens sista race vanns av Bo Dilton före sin teamkollega Torbjörn Lindau, och tredjeplatsen togs hand av Mattias Olsson i Team Swegubbs.

Totalvinnare i kväll blev Torbjörn Lindau med teamkompis Bo Dilton på andra plats och Mattias Norling på brons-platsen. Noterbart är att Daniel Beck hamnade på samma poäng som Mattias och dessa två endast en poäng bakom Bo Dilton.

Fastän Team Lund University gjorde allt för att knipa teamvinsten så räckte det inte hela vägen. Säsongens vinnare i teammästerskapen, med endast två poäng, blev Team Swegubbs. Mycket imponerande kört som team och ett stort grattis till vinsten. På tredjeplats i teammästerskapen kom Team Speedzone.

Med 5 heatvinster och 4 andraplatser så har vi en vinnare i förarmästerskapen. Årets vinnare i Speedzone GTR 3 blev Bo Dilton i Team Lund University, 21 poäng före tvåan Mattias Olsson i Team Swegubbs och 34 poäng före trean Torbjörn Lindau i Team Lund University.

Stort grattis till Bo Dilton för segern i SZ GTR 3, grattis till totalpallen och stort stort tack till alla som har varit med och kört denna säsong. Det har varit väldigt många bra race med juste racing. Eloge och tumme upp till alla.

Resultat och statistik redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Nu blir det sommaruppehåll, men vi planerar redan nu för vad vi kommer att köra till i höst. Håll ögonen öppna på forumet. :)

Trevlig sommar!

Share on Facebook!Share on Twitter!RedditDigg this story!Del.icio.usStumbleUpon

imolafront

Säsongens näst sista deltävling har avgjorts på Imola. Tyvärr med ett sjunkande deltagarantal men det var definitivt inget fel på kvällens racing. Två spännande heat med täta och hårda bataljer fick de som var med uppleva.

Kvällens första kval vann Mattias Olsson i Team Swegubbs. I första heatet lyckades han sedan hålla tempot uppe och vann före Torbjörn Lindau i Team Lund University. På tredje plats kom Lindaus teamkamrat Bo Dilton.

I kvällens andra heat var Mattias Olsson återigen snabbast och återigen vann han heatet. På andra plats kom Nicklas Petersson i Team Speedzone och på en tredje plats har vi Bo Dilton.

Totalsegare i kväll är en helt överlägsen Mattias Olsson som tog storslam i kväll. Mycket bra kört. På andra plats kom Bo Dilton och trea blev Nicklas Petersson.

Resultat och statistik redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.


Om två veckor är det dags för säsongsfinal. Den kommer att avgöras på en gammal klassiker, Spa. Servern kommer att vara igång för hårdträning inför detta.


Share on Facebook!Share on Twitter!RedditDigg this story!Del.icio.usStumbleUpon

oscherslebenfront

Säsongens femte deltävling har avgjorts på Oschersleben. Snabbast på kvalet till heat 1 var Bo Dilton i Team Lund University. I första heatet var det sedan Mattias Olsson i Team Swegubbs som hade tyngst gasfot och vann före Dilton med 1.6 sekunder. På tredje plats kom Diltons teamkollega Torbjörn Lindau.

I kvalet till andra heatet var det återigen Dilton som var snabbast, tätt följd av Lindau och Daniel Beck i Team SeLsis Motorsport.
I andra heatet slutade Lindau på första plats före Dilton och Beck på en tredje plats.

Efter kvällens två heat kan vi konstatera att Team Lund University tog full pott. Kvällens totalsegrare är Bo Dilton före kollegan Torbjörn Lindau. På en tredje plats kom Daniel Beck.

Resultat och statistik redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Om två veckor är det dags för säsongens näst sista race och det kommer att avgöras på Imola.

Servern kommer att vara igång för träning.

Share on Facebook!Share on Twitter!RedditDigg this story!Del.icio.usStumbleUpon
indianapolisfront

Säsongens fjärde deltävling har avgjorts på Indianapolis. Torbjörn Lindau i Team Lund University var snabbast i första heatets kval och stod därmed först på gridden när starten gick. Vinnare av första heatet blev Christian Haugom i Team West Racing Norway. På andra plats kom Nicklas Petersson i Team Speedzone och trea blev Daniel Beck i Team SeLsis Motorsport.

I andra heatets superpole var det återigen Torbjörn Lindau som var snabbast och fick starta längst fram. Farten från kvalet behöll han genom hela andra heatet och vann det före Bo Dilton i Team Lund University. På tredje plats kom Mattias Olsson i Team Swegubbs.

Kvällens totalsegrare blev Torbjörn Lindau före Nicklas Petersson och på tredje plats kom Christian Haugom. Bo Dilton hade samma poäng som Haugom men Haugom kniper tredje platsen tack vare sin seger i heat 1. 

Resultat och statistik från kvällens två heat redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Nästa race kommer att avgöras på Oschersleben. Servern är igång för den som behöver träna.
Share on Facebook!Share on Twitter!RedditDigg this story!Del.icio.usStumbleUpon

midohiofront

Säsongens tredje deltävling har avgjorts på Mid Ohio med två mycket spännande heat. Vinnare av första heatets kval var en riktig lågoddsare, Bo Dilton i Team Lund University. Han fick av okänd anledning sedan tyvärr bryta första heatet. Vinnare i första heatet blev Mattias Olsson i Team Swegubbs före Calle Trainor i Team Trainor Racing. På tredje plats kom Torbjörn Lindau i Team Lund University.

I andra heatets superpole höll Torbjörn ångan uppe efter vinsten i första heatet och var snabbast. Kampen om första platsen i andra heatet blev hård mellan förarna i Team Lund University men till slut var det Dilton som gick segrande ur den bataljen. Torbjörn blev därmed tvåa och på tredje plats kom Mattias Olsson.

Kvällens totalvinnare blev Mattias Olsson med en poängs marginal till tvåan Torbjörn Lindau. På tredje plats kom Calle Trainor.

Resultat och statistik redovisas som vanligt i forumet. 

Om två veckor är det dags för nästa race som kommer att avgöras på Indianapolis. Servern är igång för träning.

Share on Facebook!Share on Twitter!RedditDigg this story!Del.icio.usStumbleUpon
Sidor: 1 [2] 3 4 ... 6