Nyheter:

* *

Välkommen till Speedzone.se

Är du intresserad av sim-racing och vill vara med i en liga där mottot är att vi ska ha kul på banan och där alla kör med respekt mot varandra, som inte försöker överträffa verkligheten när det gäller regler och bestraffningar, en liga på lagom nivå helt enkelt, då har du kommit rätt.
Här på Speedzone har vi arrangerat sim-racing sedan 2004 med två racingsäsonger per år. Vi har kört de flesta sim-racingspel på marknaden och har dessutom arrangerat flera LAN.

Låter det intressant? tveka inte att registrera dig här på forumet och börja förbereda för nästa race.
Sidor: 1 ... 4 5 [6]


Första deltävlingen i SZ WRC 2016 har nu avgjorts med 6 st sträckor i Grekland. Daniel Beck i en Volkswagen Polo tog en komfortabel seger 56 sekunder före tvåan Niklas Falk, också han i en Polo. På tredje plats, 1:07 efter Daniel, kom Peo Oijaniemi i sin Ford Fiesta RS.

Slutresultat och en totaltabell redovisas i resultatavdelningen i forumet.

Nästa rally är nu i gång och det avgörs i Finland.


Nu är den andra deltävlingen av SZ DTM 2016 avklarad. Niklas Falk i Team Creek Racing håller fortsatt bra form och vann kvalen i båda heaten i kväll. Han tog inte av foten från gaspedalen efter det och vann därefter båda heaten.
På andra plats i första heatet kom Conny Näslund och trea var Peter Carlsson i Team OBT 1.
I andra heatet blev det en repris av första heatet. Niklas Falk etta, Conny Näslund tvåa och Peter Carlsson trea.

Resultat redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Nästa race avgörs på A1 Ring. Servern är igång för träning.


Efter juluppehållet är vi nu igång med en ny säsong och en ny racingplattform, Raceroom.
Niklas Falk i Team Creek Racing visade direkt att han kan hantera bilarna i DTM klassen och vann kvalet. Han fortsatt därefter med att vinna första heatet före Pär Öqvist i Team SSR Bolid Team. Pär har varit med här på Speedzone tidigare och har haft ett längre uppehåll men visade direkt att han blir att räkna med. På tredje plats kom en nykomling i Speedzone sammanhang, Rickard Nilsson, i Team RN Racing.

I andra heatet höll Niklas Falk ångan uppe och vann återigen. På andra plats kom Rickard Nilsson och trea blev Peter Carlsson i Team OBT1.

Totalsegrare i kväll blev Niklas Falk före Rickard Nilsson och Pär Öqvist på en tredje plats.

Resultat redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Om två veckor är det dags för nästa deltävling som kommer att avgöras på Portimao GP. Servern är igång för träning.Då ska vi för första gången på många år byta spel-plattform. Vi har letat efter en bra ersättare till rFactor och Race07 och kommit fram till att vi vill ge Raceroom en chans.
Läs mer i forumet.
Välkomna! :)
Sidor: 1 ... 4 5 [6]

Online

5 gäster, 0 användare

Nya foruminlägg.