Nyheter:

Online

23 gäster, 0 användare

Nya foruminlägg.

Sidor: 1 ... 4 5 [6]


SZ WRC 2016 rullar vidare och nu är sex sträckor på slingriga och livsfarliga vägar omkring Monaco avklarade. Av tolv startande förare var det bara åtta som lyckades ta sig i mål utan att förstöra sina bilar genom avåkningar.
Vinnare av fem sträckor och därmed även hela Monaco rallyt blev Daniel Beck. På andra plats kom Marcus Hagman och trea blev Tor O Andersen.

Resultat och totaltabell redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Nu är det bara ett rally kvar och det är Tyskland. En titt i totaltabellen visar att vi redan har en segrare i SZ WRC 2016 då Daniel Beck har en ointaglig ledning. Ett stort grattis till Daniel som nu kan skriva in en SZ-mästartitel i sitt CV. Kampen om andra och tredjeplatserna är dock långt i från avgjord.

Då vi inte hade någon bild på Daniels framfart i Monaco har vi istället en bild av Marcus Hagmans bil här ovan.


Wales rally är nu avklarat och tabellettan Daniel Beck är åter högst på pallen efter sex sträckor i skogarna i Wales. Han vann före tvåan Peo Ojaniemi med en marginal om 33 sekunder. På tredje plats och 47 sekunder efter Daniel kom Marcus Hagman.

Slutresultat och totaltabell redovisas i resultatavdelningen i forumet.

Nästa rally kommer att avgöras på slingriga och delvis snöiga asfaltsvägar i trakterna omkring Monaco.


Säsongens fjärde deltävling är avgjort och det är  tyvärr fortfarande ett stort manfall. De tappra som ställde upp kämpade på som vanligt och åtminstone i toppen blev det några duster om placeringarna.
I heat 1 tog Niklas Falk i Team Creek Racing pole. När dammet efter första heatet lagt sig stod Conny Näslund i Team Cona som segrare. På andra plats kom Emil Sällberg i Team Creek Racing och trea blev hans teamkamrat Niklas Falk.
I andra heatet var Emil Sällberg snabbast i kvalet. Vinnare av andra heatet blev Nicklas Petersson i Team Speedzone. På andra plats Conny Näslund och trea Emil Sällberg.

Totalsegrare i kväll blev Conny Näslund före Nicklas Petersson och Emil Sällberg.

Resultat och statistik redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Nästa race om två veckor kommer att avgöras på Noris Ring. Vi hoppas på större uppslutning då. Träningsservern är nu igång.


Svenska rallyt avgjordes efter hårda strider om tätplaceringarna. Efter SS5 hade till slut Niklas Falk fått ett försprång som han sedan drygade ut efter sista och avgörande sträckan SS6. Han vann med en marginal på 38 sekunder ner till tvåan Peo Oijaniemi. På en tredje plats, endast 2 tiondelar efter Peo, kom Marcus Hagman.

Resultat och totaltabell redovisas i resultatavdelningen i forumet.

Nästa rally är nu igång och kommer att avgöras på skogarna i Wales.


Det råder inget tvivel om vem som är rallykung här på Speedzone. Daniel Beck fortsätter i sin VW Polo Rally att visa var skåpet ska stå. Han vann fem av sex sträckor i Finland med en marginal på drygt 40 sekunder till Niklas Falk, också han i en Polo. Niklas var för övrigt vinnare av SS2. På tredje plats, 1:07 efter Daniel, har vi Peo Oijaniemi i en Ford Fiesta RS Rally. Med andra ord samma topp tre som i Grekland.

Slutresultat och en totaltabell redovisas i resultatavdelningen i forumet.

Nu laddar vi om med en omgång Svenska rallyt. Sex nya sträckor och den här gången även en nattsträcka.


Tredje deltävlingen i SZ DTM 2016 har nu avgjorts och tyvärr med ett rekordstort manfall. Endast 7 förare kom till start.
Niklas Falk i Team Creek Racing vann kvalet och fortsatte att vara snabbast i kväll genom att vinna båda heaten. I första heatet kom Nicklas Petersson i Team Speedzone två och på tredje plats Jonny Guttman i Team gooix.
I andra heatet kom Nicklas Petersson tvåa och Peo Ojaniemi i Team Sejfo Racing kom trea.

Resultat och statistik finns som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Nästa race om två veckor kommer att avgöras på Nürburgring. Vi hoppas på bättre uppslutning då :-)

Träningsservern är nu igång för den som har behov av träning


Första deltävlingen i SZ WRC 2016 har nu avgjorts med 6 st sträckor i Grekland. Daniel Beck i en Volkswagen Polo tog en komfortabel seger 56 sekunder före tvåan Niklas Falk, också han i en Polo. På tredje plats, 1:07 efter Daniel, kom Peo Oijaniemi i sin Ford Fiesta RS.

Slutresultat och en totaltabell redovisas i resultatavdelningen i forumet.

Nästa rally är nu i gång och det avgörs i Finland.


Nu är den andra deltävlingen av SZ DTM 2016 avklarad. Niklas Falk i Team Creek Racing håller fortsatt bra form och vann kvalen i båda heaten i kväll. Han tog inte av foten från gaspedalen efter det och vann därefter båda heaten.
På andra plats i första heatet kom Conny Näslund och trea var Peter Carlsson i Team OBT 1.
I andra heatet blev det en repris av första heatet. Niklas Falk etta, Conny Näslund tvåa och Peter Carlsson trea.

Resultat redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Nästa race avgörs på A1 Ring. Servern är igång för träning.


Efter juluppehållet är vi nu igång med en ny säsong och en ny racingplattform, Raceroom.
Niklas Falk i Team Creek Racing visade direkt att han kan hantera bilarna i DTM klassen och vann kvalet. Han fortsatt därefter med att vinna första heatet före Pär Öqvist i Team SSR Bolid Team. Pär har varit med här på Speedzone tidigare och har haft ett längre uppehåll men visade direkt att han blir att räkna med. På tredje plats kom en nykomling i Speedzone sammanhang, Rickard Nilsson, i Team RN Racing.

I andra heatet höll Niklas Falk ångan uppe och vann återigen. På andra plats kom Rickard Nilsson och trea blev Peter Carlsson i Team OBT1.

Totalsegrare i kväll blev Niklas Falk före Rickard Nilsson och Pär Öqvist på en tredje plats.

Resultat redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Om två veckor är det dags för nästa deltävling som kommer att avgöras på Portimao GP. Servern är igång för träning.Då ska vi för första gången på många år byta spel-plattform. Vi har letat efter en bra ersättare till rFactor och Race07 och kommit fram till att vi vill ge Raceroom en chans.
Läs mer i forumet.
Välkomna! :)
Sidor: 1 ... 4 5 [6]