Nyheter:

* *

Välkommen till Speedzone.se

Är du intresserad av sim-racing och vill vara med i en liga där mottot är att vi ska ha kul på banan och där alla kör med respekt mot varandra, som inte försöker överträffa verkligheten när det gäller regler och bestraffningar, en liga på lagom nivå helt enkelt, då har du kommit rätt.
Här på Speedzone har vi arrangerat sim-racing sedan 2004 med två racingsäsonger per år. Vi har kört de flesta sim-racingspel på marknaden och har dessutom arrangerat flera LAN.

Låter det intressant? tveka inte att registrera dig här på forumet och börja förbereda för nästa race.
Sidor: 1 [2] 3 4 ... 6

imolafront

Säsongens näst sista deltävling har avgjorts på Imola. Tyvärr med ett sjunkande deltagarantal men det var definitivt inget fel på kvällens racing. Två spännande heat med täta och hårda bataljer fick de som var med uppleva.

Kvällens första kval vann Mattias Olsson i Team Swegubbs. I första heatet lyckades han sedan hålla tempot uppe och vann före Torbjörn Lindau i Team Lund University. På tredje plats kom Lindaus teamkamrat Bo Dilton.

I kvällens andra heat var Mattias Olsson återigen snabbast och återigen vann han heatet. På andra plats kom Nicklas Petersson i Team Speedzone och på en tredje plats har vi Bo Dilton.

Totalsegare i kväll är en helt överlägsen Mattias Olsson som tog storslam i kväll. Mycket bra kört. På andra plats kom Bo Dilton och trea blev Nicklas Petersson.

Resultat och statistik redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.


Om två veckor är det dags för säsongsfinal. Den kommer att avgöras på en gammal klassiker, Spa. Servern kommer att vara igång för hårdträning inför detta.


Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

oscherslebenfront

Säsongens femte deltävling har avgjorts på Oschersleben. Snabbast på kvalet till heat 1 var Bo Dilton i Team Lund University. I första heatet var det sedan Mattias Olsson i Team Swegubbs som hade tyngst gasfot och vann före Dilton med 1.6 sekunder. På tredje plats kom Diltons teamkollega Torbjörn Lindau.

I kvalet till andra heatet var det återigen Dilton som var snabbast, tätt följd av Lindau och Daniel Beck i Team SeLsis Motorsport.
I andra heatet slutade Lindau på första plats före Dilton och Beck på en tredje plats.

Efter kvällens två heat kan vi konstatera att Team Lund University tog full pott. Kvällens totalsegrare är Bo Dilton före kollegan Torbjörn Lindau. På en tredje plats kom Daniel Beck.

Resultat och statistik redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Om två veckor är det dags för säsongens näst sista race och det kommer att avgöras på Imola.

Servern kommer att vara igång för träning.

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
indianapolisfront

Säsongens fjärde deltävling har avgjorts på Indianapolis. Torbjörn Lindau i Team Lund University var snabbast i första heatets kval och stod därmed först på gridden när starten gick. Vinnare av första heatet blev Christian Haugom i Team West Racing Norway. På andra plats kom Nicklas Petersson i Team Speedzone och trea blev Daniel Beck i Team SeLsis Motorsport.

I andra heatets superpole var det återigen Torbjörn Lindau som var snabbast och fick starta längst fram. Farten från kvalet behöll han genom hela andra heatet och vann det före Bo Dilton i Team Lund University. På tredje plats kom Mattias Olsson i Team Swegubbs.

Kvällens totalsegrare blev Torbjörn Lindau före Nicklas Petersson och på tredje plats kom Christian Haugom. Bo Dilton hade samma poäng som Haugom men Haugom kniper tredje platsen tack vare sin seger i heat 1. 

Resultat och statistik från kvällens två heat redovisas som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Nästa race kommer att avgöras på Oschersleben. Servern är igång för den som behöver träna.
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

midohiofront

Säsongens tredje deltävling har avgjorts på Mid Ohio med två mycket spännande heat. Vinnare av första heatets kval var en riktig lågoddsare, Bo Dilton i Team Lund University. Han fick av okänd anledning sedan tyvärr bryta första heatet. Vinnare i första heatet blev Mattias Olsson i Team Swegubbs före Calle Trainor i Team Trainor Racing. På tredje plats kom Torbjörn Lindau i Team Lund University.

I andra heatets superpole höll Torbjörn ångan uppe efter vinsten i första heatet och var snabbast. Kampen om första platsen i andra heatet blev hård mellan förarna i Team Lund University men till slut var det Dilton som gick segrande ur den bataljen. Torbjörn blev därmed tvåa och på tredje plats kom Mattias Olsson.

Kvällens totalvinnare blev Mattias Olsson med en poängs marginal till tvåan Torbjörn Lindau. På tredje plats kom Calle Trainor.

Resultat och statistik redovisas som vanligt i forumet. 

Om två veckor är det dags för nästa race som kommer att avgöras på Indianapolis. Servern är igång för träning.

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

suzukafront

Säsongens andra deltävling i GTR 3-mästerskapet har nu avgjorts på Suzuka. Bo Dilton i Team Lunds University, som sånär tog storslam i premiärracen på Monza där han vann allt utom första heatet där han var tvåa, visade extremt god form i kväll och vann allt som går att vinna. Han var snabbast i kvällens första kval och vann sedan första heatet före Christian Haugom i Team West Racing Norway. På tredje plats kom Calle Trainor i Team Trainor Racing. Dilton vann med en marginal om ca 12 sekunder ner till andra platsen. Kampen om andra och tredje platsen var desto hårdare där skillnaden endast var 1.5 tiondel.

I superpole inför heat två var Dilton återigen snabbast och efter 40 minuters race var han först över mållinjen igen före Mattias Olsson i Team Swegubbs. På tredje plats kom Christian Haugom.

Totalsegrare i kväll blev Bo Dilton som alltså vann båda kvalen och båda heaten i kväll. Mycket bra kört:-)
På andra plats har vi Christian Haugom och trea blev Mattias Olsson.

Inga större incidenter har inrapporterats efter kvällens race trots två heat med mycket närkamper över hela fältet. Det är ett gott betyg för alla förare som ställde upp på gridden i kväll.

Resultat och statistik redovisas i resultatavdelningen i forumet som vanligt.

Om två veckor kör vi vidare med nästa race som kommer att avgöras på Mid Ohio. SZ servern är igång för träning.

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

monzafront

Nu har äntligen vårsäsongen kommit igång här på Speedzone. Det är mycket glädjande att se att vi har fått ihop ett stort startfält med flera nya förare. Det är 27 anmälda förare och det är nytt rekord för oss.

Vi har inte bara fått med nya förare i startfältet, det är dessutom många snabba förare vilket bäddar för en mycket rolig och spännande vårsäsong.

Kvällens kval vanns av Bo Dilton i Team Lund University. När racedammet lagt sig efter heat 1 fick han se sig slagen av Mattias Olsson i Team Swegubbs. Dilton alltså på en andra plats och på tredje plats kom Calle Trainor i Team Trainor Racing.

Andra heatet föregicks av ett superpole kval. Ett varv endast att sätta en tid med andra ord. I superpole var Bo Dilton åter igen snabbast och den här gången lyckades han hålla sig längst fram i fältet och vann heatet före Rickard Nilsson i Team Swedish Simracers. På tredje plats kom Peter Berggren.

Kvällens totalsegare är därmed Bo Dilton. På andra plats Peter Berggren och trea blev Calle Trainor. Grattis och bra kört av er alla tre.

Resultat och statistik från kvällens båda heat redovisas i resultatavdelningen i forumet.

Om två veckor kör vi vidare med nästa race som kommer att avgöras på Suzuka. Vi försöker hålla träningsservern i gång fram till dess.

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

redbullfront

Den sista deltävlingen och finalen i SZ NSU Cup 2017 har nu avgjorts. Det var inför finalen hårt i titelkampen. Öyvind Andersen i Team SweNor Racing hade en ledning med fyra poäng före Nicklas Petersson i Team Speedzone och frågan var om han skulle kunna hålla undan i ytterligare två heat.

I kvällens kval var Nicklas snabbast och han lyckades behålla täten genom hela första heatet. På andra plats slutade Björn Johansson i Team SRM och Öyvind Andersen kom trea.

I andra heatet vann Håkan Hermansson i Team Speedzone före Öyvind och på tredje plats Björn.

Totalsegrare denna kväll blev Nicklas, tvåa Björn och trea Håkan.

Efter 8 deltävlingar och 16 heat kan vi nu konstatera att Öyvind Andersen är totalsegrare i SZ NSU Cup 2017. Stort grattis och bra kört Öyvind :-)

I teammästerskapet samlade Team Speedzone ihop flest poäng och vinner före Team SRM och på tredje plats Team OBT.

Vi vill tacka alla förare som ställt upp under säsongen. En mycket rolig säsong med väldigt många jämna och roliga duster. Nu blir det en kort paus och vi går därefter vidare från långsamma bilar till lite mer potenta bilar i vårens GTR3 Cup som startar 28 februari.
Om du inte anmält dig än så finns några få platser kvar. Väl mött 28 februari.

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

http://www.speedzone.se/Raceroom/NSU_TTS/brands/brands_front.jpg

Nu har den sjunde och näst sista deltävlingen avgjorts och det blev två heat med en hel del täta bataljer. Björn Johansson i Team SRM som vann kvalet i förra deltävlingen på Noris Ring var snabbast på kvalet även i kväll. Björn gick sedan vidare och vann första heatet före Team Speedzones båda förare Nicklas Peterson på andra plats och Håkan Hermansson på en tredje plats.

I andra heatet, efter ett antal placeringsbyten i kampen om första platsen, var det till slut Håkan som för första gången den här säsongen fick ställa sig högst upp på pallen. På andra plats kom Björn och trea blev Niklas.

Totalsegrare i kväll blev precis som sist, på Noris Ring, Björn Johansson.

Resultat och statistik från kvällens båda heat finns som vanligt i resultatavdelningen i forumet.

Om två veckor är det dags för säsongsfinal och den kommer att avgöras på Red Bull Ring. Servern är för det mesta uppe för den som vill träna.

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

Dags att anmäla sig till vårsäsongen. Mer info hittar du i forumet.
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

norisfront


Den sjätte deltävlingen avgjordes i veckan. Kvällens kval blev väldigt jämt med de fem första förarna inom 4 tiondelar. Kan det bli jämnare än så?

Snabbast på kvalet var Björn Johansson i Team SRM. Snabbast i heat 1 var däremot Peo Ojaniemi i Team Sejfo som vann före Christian Haugom i Team SweNor Racing. På en tredje plats rullade Nicklas Petersson i Team Speedzone in.

I andra heatet och omvänd startordning på de sex första förarna från första heatet var det i kväll dags för Björn Johansson att få till sin första fullträff och slutade efter ett bra genomfört lopp på första plats. Christian Haugom höll ångan uppe och jagade Björn ända in över mållinjen. Endast 35 hundradelar skiljde de båda åt och Christian säkrade därmed andra platsen. På tredje plats har vi första heatets vinnare, Peo Ojaniemi som fick se sig besegrad denna gång.

Totalsegrare i kväll blev Peo Ojaniemi. På andra plats Christian Haugom och på tredje plats Björn Johansson.

Resultat och statistik från kvällen finns som vanligt i forumets resultatavdelning.


Om två veckor kör vi nästa race som kommer att avgöras på Brands Hatch.

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
Sidor: 1 [2] 3 4 ... 6

Online

4 gäster, 0 användare

Nya foruminlägg.