Nyheter:

Sidor: [1]

dtm-2015


Nu är det dags att anmäla sig till vårens säsong. Vi kommer köra DTM 2015-modden och de banor som var aktuella samma år. Första race kommer starta den 30 Januari. 


Pga för få anmälda förare ställer vi in våren serie. Läs mer om det i forumet.Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
WTCRfront

Nu är det dags att anmäla sig till höstens säsong. Säsongen kommer starta den 19 September. Vi kommer även köra försäsongstester på onsdagar innan premiären. Mer info hittar du i forumet.

Välkomna!

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

Dags att anmäla sig till vårsäsongen. Mer info hittar du i forumet.
Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
nsu
SZ NSU TT Cup 2017

Nu börjar det dra ihop sig till ny racesäsong här på Speedzone. Vi kommer att köra banracing med lite äldre bilar och mestadels svenska banor. För anmälan och mer information läs vidare här.

Den nya säsongen startar 25/10 på Knutstorp och vi kommer att köra race varannan onsdag. Välkomna.Då drar vi igång vårsäsongen med Dirt Rally och vi kommer köra igenom alla länder som finns i spelet med blandade bilar. Vi kommer starta måndagen den 20 Februari och vi kör 1 vecka per land. Det blir blandat med korta och långa sträckor.

Läs mer i forumet. Välkomna!


I morgon startar vi December-rallyt här på Speedzone. 3 länder, 4-hjulsdriven bil och ett fåtal service-areas runt varje land.
Läs mer i forumet, anmälan och länk finns i översta inlägget.

Välkomna!


Då är det dags att ta fram rally-noterna och skruva fast stötdämparna extra hårt, för nu drar vi igång Speedzone Rally Championship 2016.

Läs mer om detta i forumet.

Välkomna!
Sidor: [1]